DSXchange: DataStage and IBM Websphere Data Integration Forum
View next topic
View previous topic
Add To Favorites
Author Message
Developer9



Group memberships:
Premium Members, Heartland Usergroup

Joined: 14 Apr 2011
Posts: 167

Points: 2061

Post Posted: Mon Jun 06, 2016 2:56 pm Reply with quote    Back to top    

Hi DSXchange Users/Moderators,


When I do a search and look for a post if a post shows as a Premium content (What is it ?) When click it is taking me to home button to login instead showing the content for the particular post ..

Please advise on the usage

Thanks
chulett

Premium Poster


since January 2006

Group memberships:
Premium Members, Inner Circle, Server to Parallel Transition Group

Joined: 12 Nov 2002
Posts: 42285
Location: Denver, CO
Points: 217115

Post Posted: Mon Jun 06, 2016 9:27 pm Reply with quote    Back to top    

For some reason I can't duplicate the old behavior I was expecting to see when I logged out and then check Premium posts, might be a Windows 10 thing or something. However, I can't make the Premium Content button show up for me, even when I'm logged out. Confused

Anywho, to the best of my knowledge the only time you would see that big green Premium Content button is when you do not have a premium account or in your case (since it shows you as one under your name) it has expired. With an active Premium account you should never see that button and you will see the entire contents of any premium posts without having to do anything special.

_________________
-craig

Watch out where the huskies go and don't you eat that yellow snow
Rate this response:  
Not yet rated
Developer9



Group memberships:
Premium Members, Heartland Usergroup

Joined: 14 Apr 2011
Posts: 167

Points: 2061

Post Posted: Mon Jun 06, 2016 10:00 pm Reply with quote    Back to top    

Hi Chulett,
My account is still Premium account ..Let me explain what I am doing exactly here :

1)Search in Google for some topic ..Open Dsxchange Post (without login to account) while browsing post click Premium content Button
3)Navigate to Login Screen .Entered the credentials then it is Navigate me to the Home instead of the post I am looking into earlier.

I am not sure with this kind of search is the Proper one OR Login to Account and do a Search for topic then browse Smile
Thanks
Rate this response:  
Not yet rated
chulett

Premium Poster


since January 2006

Group memberships:
Premium Members, Inner Circle, Server to Parallel Transition Group

Joined: 12 Nov 2002
Posts: 42285
Location: Denver, CO
Points: 217115

Post Posted: Tue Jun 07, 2016 6:31 am Reply with quote    Back to top    

Ah... okay. I'm set to be 'remembered' so it automatically logs me on every time I come here.

_________________
-craig

Watch out where the huskies go and don't you eat that yellow snow
Rate this response:  
Not yet rated
UCDI



Group memberships:
Premium Members

Joined: 21 Mar 2016
Posts: 274

Points: 2760

Post Posted: Tue Jun 07, 2016 6:58 am Reply with quote    Back to top    

Same issue here, if I pick up an old thread from a web search it does not recognize me sometimes. Its just cookies in your browser ... you can fix it by opening a second tab, logging in, then go back and refresh and it should understand who you are.
Rate this response:  
Display posts from previous:       

Add To Favorites
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme & Graphics by Daz :: Portal by Smartor
All times are GMT - 6 Hours