DSXchange: DataStage and IBM Websphere Data Integration Forum
View next topic
View previous topic
Add To Favorites
Author Message
shepli
Participant



Joined: 17 Dec 2004
Posts: 79

Points: 710

Post Posted: Tue Jun 20, 2006 2:12 pm Reply with quote    Back to top    

DataStage® Release: 7x
Job Type: Server
OS: Windows
Question I don’t know if this is a bug or not.
If I try to login “dsxchange” site and “View posts since last visit”, but fail to do it because I enter a wrong password, when I reenter the correct password and login, the “View posts since last visit” always becomes 0. MY point is that my "last visit" should be the last successful login, instead of the unsuccessful one.

Does anyone else see this situation?
roy

Premium Poster
Participant

Group memberships:
Premium Members, Inner Circle, Australia Usergroup

Joined: 30 Jul 2003
Posts: 2598
Location: Israel
Points: 21548

Post Posted: Wed Jun 21, 2006 1:21 am Reply with quote    Back to top    

Hi,
I've asked out site admin to take a look at this.
I hope he'll have an answer soon.

_________________
Roy R.
Time is money but when you don't have money time is all you can afford.

Search before posting:)

Join the DataStagers team effort at:
http://www.worldcommunitygrid.org
Image
Rate this response:  
Not yet rated
kumar_s

Premium Poster


since February 2006

Group memberships:
Premium Members, Heartland Usergroup

Joined: 16 Jun 2005
Posts: 5245

Points: 26379

Post Posted: Wed Jun 21, 2006 1:32 am Reply with quote    Back to top    

Propbably You might have logged in and by mistake you might have logged out at once or closed the session and retried, which made the “View posts since last visit” to 0.

_________________
Impossible doesn't mean 'it is not possible' actually means... 'NOBODY HAS DONE IT SO FAR'
Rate this response:  
Not yet rated
shepli
Participant



Joined: 17 Dec 2004
Posts: 79

Points: 710

Post Posted: Wed Jun 21, 2006 7:17 am Reply with quote    Back to top    

Quote:
Propbably You might have logged in and by mistake you might have logged out at once or closed the session and retried, which made the “View posts since last visit” to 0.

What I did is entered my user name and password and pressed return. Is it normal that I can finish login + logout (or login + close the session) at once? Anybody has the same experience?

Thanks.
Rate this response:  
Not yet rated
kumar_s

Premium Poster


since February 2006

Group memberships:
Premium Members, Heartland Usergroup

Joined: 16 Jun 2005
Posts: 5245

Points: 26379

Post Posted: Wed Jun 21, 2006 7:46 am Reply with quote    Back to top    

I just tried to enter a wrong password and tried to login, it asks me to re-enter the credentials, I did but couldnt find anything of this sort. Still shows the "View posts since last visit” correctly.

_________________
Impossible doesn't mean 'it is not possible' actually means... 'NOBODY HAS DONE IT SO FAR'
Rate this response:  
Not yet rated
whardeman

Premium Poster
Site Admin

Group memberships:
Premium Members, DSXchange Team, Inner Circle, Dallas Datastage Users, Heartland Usergroup

Joined: 21 Oct 2002
Posts: 111
Location: Fort Worth, Tx
Points: 1421

Post Posted: Fri Jun 23, 2006 10:37 am Reply with quote    Back to top    

What happened here--if I'm understanding you correctly--is you clicked the "View most recent posts" link (which you could only see if you were logged in) and you were then asked to enter your password. Something caused your session to expire when you clicked on the "View most recent posts" link, so that you were "logged out" just as you were trying to view the posts. This may be a bug, but it's not yet certain.

I am certain that unsuccessful logins do not update your "most recent visit" field in the database--the timestamp value upon which "most recent posts" is based.

_________________
Walter Hardeman
Webmaster
Rate this response:  
Not yet rated
shepli
Participant



Joined: 17 Dec 2004
Posts: 79

Points: 710

Post Posted: Fri Jun 23, 2006 12:31 pm Reply with quote    Back to top    

Quote:
What happened here--if I'm understanding you correctly--...

The scenario is like this:
When I come to dsexchange home page (http://dsxchange.com) and entered my user name and password, instead of clicking on “Log in”, I simply hit the “Enter” button. Actually I am not sure I entered a wrong password. However, what I am sure is I am not logged in.
When I re-enter my user name and password and successfully login, the "View most recent posts" showed as (0).
I confirmed there were posts between my last successful login and the lasted login by search for something (e.g. “server”) and tell from the timestamp of the posts.

It is not a big problem for me. I don’t want you guys takes too much time on this.

Thank you all.

Shepli
Rate this response:  
Not yet rated
Display posts from previous:       

Add To Favorites
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme & Graphics by Daz :: Portal by Smartor
All times are GMT - 6 Hours